Tacos

Ingredienser:

  • 2 tomater
  • 1 gurka
  • 1 stor rödlök
  • 1 burk majskorn (à 340 g)
  • 1/4 isbergssallad
  • 500 g nötfärs
  • 2 msk olja
  • 1 tacokrydda (à 28 g)
  • 1 1/2 dl vatten
  • 12 hårda tacoskal
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl taco salsa på burk
  • 2 dl gräddfil

Instruktioner:

Sätt på ugnen enligt anvisningen på tacoskalen.
Tärna tomater och gurka. Skala och hacka löken. Låt majsen rinna av. Strimla salladen.
Stek färsen i oljan och krydda med kryddmixen och rör ner vattnet och låt koka några minuter.
Lägg tacoskalen på en plåt och värm dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
Lägg köttfärsen i tacoskalen, lägg sedan på ost och grönsaker, toppa med salsa och gräddfil.

Rulla till toppen