Ingredienser:
- 300 g strimlad kycklinglårfiléer
- 1 späd purjolök
- 1 vitlöksklyfta
- ½ msk smör
- salt och peppar
- ½ msk honung
- 1 tsk torkad rosmarin eller 1 msk hackad färsk
- 2 dl vatten
- 1 msk konc kycklingfond
- 1 dl lätt crème fraiche
- 1 dl ris (okokt)
- 150 g haricots verts
Instruktioner:
Koka risen enligt anvisningen på förpackningen.
Stek kyckling, skivad purjolök och tunt skivad vitlök i smör på hög värme i en stekpanna tills det fått lite färg.
Salta, peppra och tillsätt honung och rosmarin. Stek lite till och häll sedan på vatten och fond. Låt puttra ca 5 min.
Rör ner crème fraiche och låt allt bli varmt.
Smaka av och servera med ris och haricots verts.