Grillad karré med färskpotatissallad

Ingredienser:

  • 600 g Fläskkarré
  • 1 msk Olja
  • 1 msk Soja
  • 1 msk Hackad färsk timjan
  • 1 msk Hackad färsk rosmarin
  • 1 kg Färskpotatis
  • 50 g Färsk lök
  • 1 knippe Rädisor
  • 2 dl Arla Ko® Gräddfil
  • 2 dl Kvibille® Riven ost cheddar
  • 1 krm Svartpeppar

Instruktioner:

Första instruktionen
Koka färskpotatisen och låt den svalna.
Skiva lök och rädisor. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor.
Blanda gräddfil, ost och peppar. Klicka hälften av såsen över potatisen.
Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna.
Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.

Rulla till toppen