Jalapeno popperdip

Ingredienser:

  • 6–8 skivor bacon, hackade och stekta krispiga
  • 450 g cream cheese
  • 1 ½ dl majonnäs
  • 4–6 jalapenos, hackade och urkärnade
  • 1 ½ dl riven cheddar
  • 0,6 dl riven mozzarella
  • 0,25 dl salladslök, hackad
  • 1 ½ dl panko
  • 0,6 dl riven parmesan
  • 113 g smör

Instruktioner:

  1. Sätt ugnen på 175 °C.
  2. Stek baconet tills det blir krispigt och ställ åt sidan.
  3. Blanda cream cheese, majonnäs, jalapenos, cheddar, mozzarella, salladslök och hälften av baconet i en skål.
  4. Häll blandningen i en ugnsfast form.
  5. Smält smöret och blanda med panko och parmesan. Strö detta över dippen.
  6. Grädda i ugnen i 20–30 minuter vid 175 °C, tills ytan är gyllene och bubblig.
  7. Toppa med resten av baconet före servering.
Rulla till toppen