Ingredienser:
- 6–8 skivor bacon, hackade och stekta krispiga
- 450 g cream cheese
- 1 ½ dl majonnäs
- 4–6 jalapenos, hackade och urkärnade
- 1 ½ dl riven cheddar
- 0,6 dl riven mozzarella
- 0,25 dl salladslök, hackad
- 1 ½ dl panko
- 0,6 dl riven parmesan
- 113 g smör
Instruktioner:
- Sätt ugnen på 175 °C.
- Stek baconet tills det blir krispigt och ställ åt sidan.
- Blanda cream cheese, majonnäs, jalapenos, cheddar, mozzarella, salladslök och hälften av baconet i en skål.
- Häll blandningen i en ugnsfast form.
- Smält smöret och blanda med panko och parmesan. Strö detta över dippen.
- Grädda i ugnen i 20–30 minuter vid 175 °C, tills ytan är gyllene och bubblig.
- Toppa med resten av baconet före servering.