Kyckling i airfryer

Ingredienser:

  • 450 g Kycklinglårfilé
  • 2 msk Japansk soja
  • 1 msk Five spice-krydda
  • 2 msk Flytande honung
  • 3 Vitlöksklyftor, skalad och finhackad
  • 2 dl Arla Köket® Crème fraiche
  • 1 msk Gochujang
  • 3½ dl Jasminris
  • 1 knippe Salladslök
  • 4 msk Rostade sesamfrön

Instruktioner:

Första instruktionen
Lägg kycklingen i en skål. Blanda med soja, kryddor, honung och vitlök. Ställ kallt ca 30 min.
Rör ihop såsen och ställ den kallt.
Fördela kycklingen i korgen till din airfryer.
Tillaga på 200° i ca 20 min. Innertemperaturen ska vara minst 72° när den är klar.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Strimla salladslöken.
Skiva upp kycklingen och servera den med ris, sås och toppa med salladslök och sesamfrön.

Rulla till toppen