Ingredienser:
- 2 tomater
- 1 gurka
- 1 stor rödlök
- 1 burk majskorn (à 340 g)
- 1/4 isbergssallad
- 500 g nötfärs
- 2 msk olja
- 1 tacokrydda (à 28 g)
- 1 1/2 dl vatten
- 12 hårda tacoskal
- 2 dl riven ost
- 2 dl taco salsa på burk
- 2 dl gräddfil
Instruktioner:
Sätt på ugnen enligt anvisningen på tacoskalen.
Tärna tomater och gurka. Skala och hacka löken. Låt majsen rinna av. Strimla salladen.
Stek färsen i oljan och krydda med kryddmixen och rör ner vattnet och låt koka några minuter.
Lägg tacoskalen på en plåt och värm dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
Lägg köttfärsen i tacoskalen, lägg sedan på ost och grönsaker, toppa med salsa och gräddfil.